1:1 Rådgivning 

Til dig der søger løsninger der skal virke også på den lange bane.

Drømmer du om at have et barn i trivsel?

Er det nu du skal finde roen i jeres familie?

Vil du gerne have ressourcer til, at være der for din familie?

Du står måske i den situation hvor konflikterne i hjemme er så store, at de kan være svære at håndtere og derfor fylder mere end de skal. Dette selvom du forsøger at fokusere på de positive stunder.

Måske ved du ikke hvilken konflikt du skal vælge og derfor tager du alle konflikter der opstår, i et forsøg på, at skabe en smule ro i familien.

Jeg har selv været i den

samme båd som dig

Den ro, som du forsøger at finde, opstår bare ikke på trods af, at du har hver dag siger til dig selv:

“I dag bliver alting godt. I dag skal konflikterne ikke have lov til at fylde. I dag er dagen hvor jeg får ro til at….”

Du har forsøgt med forskellige pædagogiske tiltag. Du har gjort det du fik foreslået af sagsbehandleren, skolen, lægen, veninden osv.

Du har forsøgt dig med struktur i form af pictogrammer.

Du holder dine aftaler med barnet. Du er på forkant og et skridt foran hele tiden, men lige meget hvad du gør, træder du vande.

Det er muligt at komme videre og genfinde alt det gode og positive ved jeres familie.

Du har gjort alt hvad der står i din magt for at komme bare lidt af konflikterne til livs og nu er det tid til at ændre kurs, så du kan få den nødvendige energi til din familie.

Forsøgt ALT. Trådt vande.

Oplevede hvor ødelæggende det kan være at have et barn i mistrivsel.

For mig var det vigtigt at finde frem til en løsning der virkede. Ikke et hurtigt FIX, men en løsning der gav mening for mig og min familie.

Det var vigtigt for mig, at jeg fandt lederskabet frem som forælder, så jeg kunne skabe den rette grobund for min familie, så jeg kunne finde roen til at håndtere de udfordringer mit barn gav mig.

Du kan præcis det samme og jeg vil gerne hjælpe dig.

Jeg tilbyder 1:1 rådgivning til dig der ønsker at:

  • genfinde lederskabet som forældre, så I kan være der for hinanden og for jeres barn.
  • lære at håndtere konflikter, nedsmeltninger, samarbejde, osv, så du kan få energi til de positive stunder med dit barn.
  • skabe de rette rammer for dit barn, som ikke bare er hurtige løsninger, men hvor der er taget højde for alle tænkelige situationer du kan komme i.
  • finde en holdbar løsning, så du kan genfinde glæden som forældre og samtidig leve dit liv hvor du acceptere og har forståelse af din families problematikker og det faktum at den er anderledes.

Vi tager udgangspunkt i et eller flere

emner der fylder i din familie

De emner der fylder for dig kan være mad, den rigide adfærd, den manglende motivation, vrede og konflikter eller måske planlægning og strukturering.    

Vi vil arbejde med emnet, så du kan få fornyet energi til at arbejde med dit barns trivsel.

Form og Investering:

Hvilken form passer dig eller jer?

Vi kan kombinere min 1:1 rådgivning på flere forskellige måder. Det er dig der bestemmer dagsordenen for din rådgivning, men jeg giver altid min anbefaling til formen ud fra det billede jeg har af jeres families behov.

Du er meget velkommen i mit lille og hyggelige kontor på Lærkevej 4, 7184 Vandel. 

Jeg kommer også gerne til dig. Måske er det i dit eget hjem du er mest tryg eller måske har du ikke mulighed for at komme hjemmefra.

Sommer tider bringer jeg walk and talk i spil, da det kan være en god måde at tale om de svære ting. Vi kan gå i dit eller mit nærområde. Sammen med bevægelse får vi vendt det, eller de, emner der fylder.

Når vi bevæger os udløses der endorfiner og vi reducere stress hormonet kortisol i hjernen. Det betyder, at du mens vi taler også frigiver ny energi og derved opnår et større overskud til at takle hverdagens udfordringer.

{

Du har virkelig givet Mig og min familie så megen brugbar viden om vores Sine og hendes udfordringer. Jeg græder lidt indeni fordi hun er så godt på vej… Hun har klaret så store ting… Læge undersøgelse, at sluge piller, været i biografen, selv købt det ønskede Lego.

Det er SGU DIN fortjeneste Rikke.

– Gitte, 1:1 samtaler.

Det har været så godt med sommerferie for Kalle, ja til os alle. Jeg har ikke oplevet Kalle med så meget overskud længe, som han har haft denne sommer.
Jeg trængte også til, at vi var to om det hele.
Frederik og jeg har haft det så godt sammen, fordi jeg har fået det bedre og krævet min plads og ro.
Jeg havde ikke nået hertil uden din hjælp og sparring, Rikke.

– Mathilde, 1:1 samtaler.

Din investering i at gå fra mistrivsel i familien, til et familieliv fyldt med glæde for alle er:

Jeg anbefaler som udgangspunkt, at vi taler sammen inden opstart, for at finde ind til dit behov og om vi er et match.

Her vil jeg også give dig min rådgivning i forhold til dit behov og mængde af rådgivning.

Er du klar og er det nu forandringerne skal ske, så du igen kan se og mærke dig selv, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til mig.