Rikke Steen Yoga

Jeg vil gøre en forskel for dig og din familie, som jeg har gjort for min egen familie.

Jeg har selv diagnoser tæt inde på livet og jeg ved hvad der skal til for, at få hverdagen til at fungere.

4 ugers forløb

Har du brug for hjælp til at få mere glæde ind i livet, så du selv kan generere mere energi og overskud? Med dette forløb vil du mærke hvordan du via yoga og vejrtrækningsøvelser, får mere fokus på det der giver dig smil på læben.

1:1 samtaler

Til dig der søger løsninger, der skal virke også på den lange bane. De emner der fylder for dig kan være mad, den rigide adfærd, den manglende motivation, vrede og konflikter eller måske planlægning og strukturering.

Hej! Det er mig der er Rikke

Jeg vil gøre en forskel for dig og din familie, som jeg har gjort for min egen familie.

Jeg er optaget af hvilken forskel vi, som forældre kan gøre, for vores barn ved at være bevidste om vores lederskab ind i familien.

{

Tak for dig og det er så fedt at du tør og stille mig de gode spørgsmål.

– Maibritt, 4 ugers forløb og 1:1 samtaler.